top of page
"Ik kijk als ik een restaurant uitkies eerst naar het interieur en dan naar de menukaart"
AnoukSneller.com-112.jpg
AnoukSneller.com-115.jpg

Website designer en stylist in één

Want interieur is namelijk zoiets waarmee je een zaak tot leven brengt. Waarmee je laat zien dat het gezellig is en dat mensen bij jou langs willen gaan.

 

Waarom zou je dat gevoel niet op je website naar voren laten komen?

 

Zonde, dacht ik. En daarom ben ik gestart met Studi Jo Stijl. Omdat ik altijd op de allerkleinste dingen let. Omdat ik als het ware door mensen heen kijk. Ik weet wat mensen willen uitstralen, ik heb al snel door wie ze zijn. Ik weet dat ik ze kan helpen en ik wéét dat het werkt.

Zo deed ik dit al voor verschillende klanten zoals conceptstore KEET in Rotterdam, maar ook voor FLEUR, Zoes Conceptstore, Studio Nyves en Studio Soleil

Wat ik als afgestudeerd allround stylist vooral heb geleerd is dat sfeer in alles zit. Dat je consistent moet zijn in alles wat je doet en dat je online plaatje ontzettend belangrijk is. Want je kunt nog zo’n prachtige winkel hebben, of nog zulke heerlijke gerechten in je restaurant: wanneer je online niet straalt komen er veel minder mensen opdagen dan je zou willen.

Jo MacBook Design Mockup_edited.png
Beige Minimal Phone Mockup Downlaod Now Instagram Post (1).png

Mijn missie

Mijn missie is om jou als ondernemer in te laten zien dat het ook anders kan en dat ik daar de juiste persoon voor ben. Ik ga dan ook het liefst met potentiële klanten naar een koffietent toe waar ze het ‘goed’ doen. Zowel fysiek als op hun website. Zo kan ik meteen laten zien wat naar mijn idee belangrijk is en spot je als het goed is het enthousiasme alvast in mijn ogen.

Lijkt het je leuk om samen te werken? Ben je toe aan een sfeervolle website waar je klanten eindeloos op blijven scrollen (en kopen)? Vul onderstaand formulier dan in, ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

-XX-

Jojanneke 

Website designer en stylist in één

Nu aan de slag om je bedrijf online tot leven te laten komen?

Let’s go! Plan hier een gratis match call in.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page