top of page

Professionele webshop laten maken: zo doe je het goed

website jo (1).gif
website jo.png

Heb je een (web)winkel maar weet je niet hoe je de beleving van je producten online kunt doorvertalen? Twijfel je over hoe je jouw webshop het beste kunt inrichten? Of wil je graag een webshop maar weet je absoluut niet wat belangrijk is?

 

Dan wordt het tijd dat deze website designer je gaat helpen. Mijn naam is Jojanneke Hagemeijer en ik help je graag!

De webshop waar je alles wil bestellen!

Die ontwerp ik graag voor je. Met alles erop en eraan. Wat dacht je van een overview van je populairste producten? Of een productpagina geheel gehuld in jouw huisstijl, zodat letterlijk elke knop precies past bij je merk?

website jo (2).gif

Zo werkt het laten maken van een Wix webshop

1.
Intake

AnoukSneller.com-035.jpg

Wanneer je besluit om het laten maken van je webshop uit te besteden aan Studi Jo Stijl, ga ik het liefst zo snel mogelijk voor je aan de slag. Natuurlijk wil ik - net als jij - eerst weten of we goed bij elkaar passen en hetzelfde idee voor ogen hebben. Daarom start ik altijd met een intakegesprek, waar we je wensen goed doornemen en scherpstellen wat ik voor jou kan betekenen.

2.
Aan de slag

AnoukSneller.com-140.jpg

Vervolgens ga ik snel aan de slag met het maken van een plan. Dit doe ik aan de hand van jouw bestaande huisstijl. Denk je nu: help! Die heb ik niet? Geen nood aan de man, ik heb een fijn netwerk vol grafisch designers die je graag willen helpen.

3.
Designen & opleveren

AnoukSneller.com-043.jpg

Wanneer we samen hebben besloten welke kant we opgaan, start ik met het designen. Na 2-3 weken ontvang je een eerste opzet, daar mag je vervolgens feedback op geven. Vervolgens lever ik binnen 2 weken de nieuwe versie aan, waar je nog wat kleine dingen kunt aanpassen. Na 5-7 dagen heb jij vervolgens je gloednieuwe ontwerp in handen, waar je uiteraard zelf altijd nog aanpassingen in kunt doen.

Kopie van Unnamed Design.png
wix-icon-800x800a-3-1.png

Wix webshop laten maken

Als website designer werk ik dagelijks met de online websitebouwer Wix. Via Wix kun je prachtige websites en webshops ontwerpen. Met Wix kun je ook heel gemakkelijk na onze mogelijke samenwerking zelf wat dingen aanpassen, mocht dat in de toekomst een keer nodig zijn. Wil je meer weten over Wix? Of twijfel je of Wix iets voor jou is? Neem dan gerust even contact op, ik leg je graag uit waarom ik fan ben! Trek wel even een half uurtje uit dan, de redenen om voor Wix te kiezen zijn namelijk eindeloos!

website jo (3).gif

Webshop laten maken door Studi Jo Stijl

Als je kiest voor een webshop door Studi Jo Stijl krijg je:

 • Kennismakings- en strategisch adviesgesprek

 • Moodboard/schets indeling website

 • Complete WIX website gebaseerd op bestaande huisstijl of template van WIX

 • Tot 8 pagina’s inbegrepen, incl 5 shop pagina's. bijv: Home, shop, over, contact

 • Intergratie contactformulier en Google maps

 • Nieuwsbrief sign up

 • Koppeling met social media accounts middels iconen

 • Intergratie Instagram preview

 • Footer met benodigde informatie

 • Bestaande domeinnaam koppelen aan website 

 • Geoptimaliseerd voor mobiel

 • Drie correctie rondes van de indeling van de website

 • Uitleg software WIX 

Voor €1995,- excl. BTW 

You want more... 

Uitbreidingsopties:

 • Extra pagina’s, v.a. €129,- per pagina. Afhankelijk van de hoeveelheid content.

 • Extra Correctierondes. Meerprijs €55,- per uur

 • SEO website teksten (prijs op aanvraag) 

 • Huisstijl; logo, kleuren en lettertype & stijlgids €750,- 

Hiermee ga jij aan de slag en lever je zelf aan voor onze samenwerking

 

 • Je logo, huisstijl kleuren en lettertypen 

 • Globale indeling/ wensen van je website. Voorbeelden van websites die je aanspreken etc. 

 • Hoge resolutie foto’s 

 • Definitieve website teksten. *

SPEAK SEO 

*SEO vriendelijke teksten en een goed verhaal spelen een belangrijke rol in de vindbaarheid op Google! Investeer niet alleen in een goed design maar ook in sterke teksten! Wil jij voor goede SEO vriendelijke teksten gaan, geef het aan, dan koppel ik je binnen mijn netwerk aan een passende tekstschrijver! 

Dit zit niet inbegrepen in de prijs, maar heb je wel nodig bij dit pakket:

 • Het WIX abonnement en hosting kosten. Zie de tarieven hier.

 • Domeinnaam registratie. Heb jij al een domeinnaam, dan kunnen we deze koppelen aan je website. Nog geen domeinnaam? Zie hier de kosten.

 • Een postvak of mailadres (zakelijk). Zie hier de kosten van een zakelijk account.

AnoukSneller.com-048.jpg
 • Schrijf jij ook de teksten voor mijn website?
  Studi Jo Stijl richt zich vooral op het visuele ontwerp van je website op basis van al bestaande teksten en content. Denk je nu, Help! Ik heb geen teksten?! Dan kan ik je helpen richting geven of je koppelen aan een passende tekstschrijver binnen mijn netwerk.
 • Help, ik ervaar een technisch probleem in mijn Wix website! Kan Studi-Jo Stijl deze voor mij oplossen?
  Als je een technisch probleem ervaart op je website dan kan ik uiteraard met je meekijken of ik je kan helpen. Echter ben ik geen programmeur en werk ik niet voor het bedrijf Wix. Wix heeft een hele uitgebreide support afdeling waar je voor heel veel technische problemen gratis hulp kunt krijgen. Dit zit sowieso inbegrepen in je Wix abonnement. Heb je vragen over het vormgeven van je website dan help ik je uiteraard graag. Je kunt je vraag mailen naar info@jojannekestyling.com. Wanneer ik je Wix website heb vormgegeven dan help ik je gratis tot drie maanden na de online publicatie. Na drie maanden reken ik €55,- per uur.
 • Kan ik een video aan mijn vraag toevoegen?
  Ja! Gebruikers kunnen zonder moeite video's toevoegen van YouTube of Vimeo: Ga naar de appinstellingen Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik op de vraag waaraan u een video wilt toevoegen Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de video en voeg de koppeling van YouTube of Vimeo toe Dat is alles! Bij het antwoord zal een miniatuur van uw video worden weergegeven
 • Hoe bewerk of verwijder ik de titel van de FAQ?
  U kunt de titel van de veelgestelde vragen bewerken in het instellingentabblad van de appinstellingen. U kunt hem ook verwijderen door het vinkje bij het bijbehorende selectievakje weg te halen.

Lieve woorden van tevreden klanten

Renee Schouwenburg 
copywriter & eindredacteur  Sterkwaardig 

“Begin dit jaar startte ik mijn eigen bedrijf als copywriter. De huisstijl had ik al: een kleurenpalet, lettertypes en visitekaartjes. Maar toen moest er een website komen. Ik ben best handig in Wordpress, maar liep tegen de beperkingen van het format aan. Ook kostte het me uren om uit te vogelen hoe het zat met widgets, slideshows en tekstkolommen.

 

Jojanneke kwam als geroepen. Aan de hand van mijn huisstijl bouwde ze in no time een stijlvolle website. Ze dacht met me mee, maar luisterde ook goed naar mijn wensen. Jojanneke is geen eigenwijze ontwerper die haar zin doorduwt. Integendeel. Ze neemt je suggesties serieus en pakt het maken van een website aan als een proces met een gezamenlijk doel. Nu de website live is kan ik zelf makkelijk aanpassingen doen en content toevoegen.”

bottom of page