top of page

Website laten maken door Studi Jo Stijl

AnoukSneller.com-105.jpg

Het is een kunst op zich: online zichtbaar zijn. Juist nu we allemaal online zijn wordt het steeds belangrijker om aantrekkelijk over te komen bij je potentiële klanten. Om te laten zien dat jij, je bedrijf of het product wat je verkoopt hetgeen is wat zij nodig hebben in hun leven. Online zichtbaar zijn dus, maar hoe doe je dat? Je voelt hem misschien al aankomen: met een ijzersterke website. En daar kan ik jou bij helpen.

Sfeer en beleving, maar dán online

Het is mogelijk. Om sfeer en beleving 100% online door te voeren. Het kan! En ik help je er graag bij. Want weten hoe je een website ontwerpt zodat mensen daadwerkelijk blijven plakken is zo gemakkelijk nog niet. Het vraagt om inlevingsvermogen van jou naar je klanten, maar ook om een perfecte balans als het aankomt op beeld en tekst. Waar zet je wat neer, hoe spreek je mensen aan? Jo to the rescue.

Kopie van Unnamed Design.png
wix-icon-800x800a-3-1.png

Wix website laten ontwerpen: dit krijg je

Als je kiest voor een website door Studi Jo Stijl krijg je:

 • Kennismakings- en strategisch adviesgesprek

 • Moodboard/schets indeling website

 • Complete WIX website gebaseerd op bestaande huisstijl of template van WIX

 • Tot 6 pagina’s inbegrepen; zoals bijvoorbeeld: Home, shop, over, blog, contact

 • Intergratie contactformulier en Google maps

 • Nieuwsbrief sign up

 • Koppeling met social media accounts middels iconen

 • Intergratie Instagram preview

 • Footer met benodigde informatie

 • Bestaande domeinnaam koppelen aan website 

 • Geoptimaliseerd voor mobiel

 • Drie correctie rondes van de indeling van de website

 • Uitleg software WIX 

Voor €1599,- excl. BTW 

You want more... 

Uitbreidingsopties:

 • Extra pagina’s, v.a. €129,- per pagina. Afhankelijk van de hoeveelheid content.

 • Extra Correctierondes. Meerprijs €65,- per uur

 • SEO website teksten (prijs op aanvraag) 

 • Huisstijl; logo, kleuren en lettertype & stijlgids €450,- 

Hiermee ga jij aan de slag en lever je zelf aan voor onze samenwerking

 

 • Je logo, huisstijl kleuren en lettertypen 

 • Globale indeling/ wensen van je website. Voorbeelden van websites die je aanspreken etc. 

 • Hoge resolutie foto’s 

 • Definitieve website teksten. *

SPEAK SEO 

*SEO vriendelijke teksten en een goed verhaal spelen een belangrijke rol in de vindbaarheid op Google! Investeer niet alleen in een goed design maar ook in sterke teksten! Wil jij voor goede SEO vriendelijke teksten gaan, geef het aan, dan koppel ik je binnen mijn netwerk aan een passende tekstschrijver! 

Dit zit niet inbegrepen in de prijs, maar heb je wel nodig bij dit pakket:

 • Het WIX abonnement en hosting kosten. Zie de tarieven hier.

 • Domeinnaam registratie. Heb jij al een domeinnaam, dan kunnen we deze koppelen aan je website. Nog geen domeinnaam? Zie hier de kosten.

 • Een postvak of mailadres (zakelijk). Zie hier de kosten van een zakelijk account.

Zo werkt het laten maken ontwerpen van een website

1.
Match call

AnoukSneller.com-111.jpg

Wanneer je een website wil laten ontwerpen door Studi Jo Stijl, plannen we zo snel mogelijk een match call in. Dit kan zowel offline als online plaatsvinden. Het liefst neem ik je mee naar mijn favoriete koffietent, om te laten zien hoe goed zij zorgen voor sfeer en beleving in hun zaak. En dan laat ik je vervolgens hun website zien, zodat je ziet hoe feilloos zij dit doen.

2.
Let's talk about you

AnoukSneller.com-025.jpg

Naast je enthousiasmeren over ‘hoe je het goed doet’ ben ik natuurlijk ontzettend benieuwd naar jou! Waar droom je van, hoe ziet een perfecte website er voor jou uit? Wat is het doel van je website? Hoeveel bezoekers wil je gaan ontvangen?

3.
Designen & opleveren

AnoukSneller.com-043.jpg

Als we merken dat er van beide kanten een match is, gaan we natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Ik lever je binnen 3 weken het eerste ontwerp aan, waar jij vervolgens feedback op kunt geven. Je feedback verwerk ik binnen 2 weken, waardoor jij na totaal 5 weken online kunt stralen met je nieuwe website. Hoe fijn is dat?

AnoukSneller.com-048.jpg
 • Wat is het verschil tussen jou en andere website ontwerpers?
  Wat mij onderscheidt van andere website ontwerpers, is mijn focus op persoonlijk contact en uitstekende bereikbaarheid. Bij mij ben je niet zomaar een klantnummer; ik neem de tijd om jou en je bedrijf echt te leren kennen. Dit betekent dat ik niet alleen werk aan een mooi ontwerp, maar ook aan een website die jouw unieke verhaal vertelt en aansluit bij jouw specifieke wensen en doelen. Daarnaast ben ik altijd goed bereikbaar. Of je nu vragen hebt, feedback wilt geven of gewoon even wilt overleggen, ik sta voor je klaar. Snelle reacties en een open communicatie zorgen ervoor dat we samen soepel en efficiënt kunnen werken aan jouw project. Wat ik ook belangrijk vind, is het bieden van een complete oplossing. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke lancering en daarna, ik begeleid je door elke stap van het proces en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Kortom, met mij als jouw website ontwerper, krijg je niet alleen een professioneel en aantrekkelijk resultaat, maar ook een prettige en persoonlijke samenwerking.
 • Waarom zou ik door jou een website laten maken in plaats van door een groot marketing- of ontwerpbureau?
  Het kiezen van de juiste persoon of het juiste bedrijf om je website te ontwerpen is een belangrijke beslissing. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor mijn diensten in plaats van een groot marketing- of ontwerpbureau: Persoonlijke Aandacht: Bij mij ben je geen nummer. Ik neem de tijd om jouw unieke visie en behoeften te begrijpen. Dit betekent dat elk aspect van je website speciaal voor jou op maat wordt gemaakt, zonder standaard oplossingen. Direct Contact: Wanneer je met mij werkt, communiceer je direct met de persoon die aan je website werkt. Geen tussenschakels of accountmanagers, maar directe en efficiënte communicatie. Dit zorgt ervoor dat je ideeën snel en nauwkeurig worden omgezet in realiteit. Flexibiliteit en Snelheid: Grote bureaus hebben vaak langere doorlooptijden vanwege hun uitgebreide processen en meerdere lagen van goedkeuring. Ik ben flexibel en kan sneller inspelen op je wensen en eventuele veranderingen tijdens het project. Kostenvoordeel: Zonder de overheadkosten van een groot bureau, kan ik concurrerende tarieven bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Dit betekent dat je meer waar voor je geld krijgt. Passie en Toewijding: Als zelfstandig ontwerper ben ik persoonlijk betrokken bij elk project. Jouw succes is mijn succes, en ik ben gemotiveerd om een resultaat te leveren waar we beiden trots op kunnen zijn. Nazorg en Ondersteuning: Mijn werk stopt niet bij de oplevering van je website. Ik bied ook ondersteuning en onderhoud na de lancering, zodat je altijd kunt rekenen op hulp en updates wanneer dat nodig is. Door te kiezen voor mijn diensten, kies je voor een op maat gemaakte aanpak, persoonlijke aandacht en een samenwerkingspartner die echt betrokken is bij jouw project. Ik kijk ernaar uit om samen iets moois en effectiefs te creëren!
 • Wat is het voordeel van het programma Wix?
  Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van Wix voor het bouwen van je website. Hier zijn enkele belangrijke punten: Gebruiksvriendelijkheid: Wix is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De intuïtieve drag-and-drop interface maakt het eenvoudig om elementen te plaatsen en aan te passen zonder enige programmeerkennis. Dit betekent dat je snel en efficiënt een professionele website kunt bouwen. Flexibiliteit en Aanpassingsmogelijkheden: Wix biedt een breed scala aan aanpasbare sjablonen en ontwerpopties. Of je nu een blog, portfolio, webshop of bedrijfswebsite wilt maken, er is altijd een sjabloon dat bij jouw stijl en behoeften past. Bovendien kun je met Wix volledig je eigen ontwerp creëren door elementen te slepen en neer te zetten. Ingebouwde Functionaliteiten: Wix heeft veel ingebouwde tools en apps die het leven gemakkelijker maken. Denk aan SEO-tools, marketingintegraties, e-commercefunctionaliteiten, contactformulieren en meer. Dit alles is direct beschikbaar zonder dat je externe plug-ins hoeft te installeren. Betrouwbaarheid en Ondersteuning: Wix is een betrouwbare platform met uitstekende uptime en prestaties. Daarnaast biedt Wix uitgebreide ondersteuning via hun helpcentrum, tutorials en klantenservice, zodat je altijd hulp kunt krijgen wanneer je het nodig hebt. Kosten: Wix biedt verschillende prijsplannen, waaronder een gratis basisversie, waardoor het toegankelijk is voor elk budget. De betaalde plannen bieden extra voordelen zoals een eigen domeinnaam, meer opslagruimte en professionele functionaliteiten. Schaalbaarheid: Wix is schaalbaar, wat betekent dat je website kan meegroeien met je bedrijf. Of je nu begint met een eenvoudige site en later wilt uitbreiden met een webshop of geavanceerde functies, Wix kan hierin voorzien zonder dat je van platform hoeft te veranderen. Door te kiezen voor Wix, profiteer je van een krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing die je helpt om snel een prachtige en functionele website te realiseren. Als je vragen hebt of meer wilt weten over hoe ik je kan helpen met het ontwerpen van jouw website met Wix, hoor ik het graag!
 • Zit ik straks vast aan een contract en/of maandtermijn?
  Het is heel begrijpelijk dat je wilt weten hoe de kostenstructuur in elkaar zit en of er sprake is van contracten. Wanneer je ervoor kiest om je website door mij te laten ontwerpen, betaal je Studi Jo Stijl eenmalig het afgesproken tarief voor het ontwerpen en opzetten van je website. Dit betekent dat er geen langdurige contracten of verborgen kosten aan mijn diensten verbonden zijn. Je weet precies waar je aan toe bent. Wat betreft de kosten voor Wix, zijn er enkele opties die je kunt overwegen: Wix-abonnement: Wix werkt met maandelijkse of jaarlijkse abonnementen. Dit geeft je de flexibiliteit om een plan te kiezen dat het beste past bij jouw budget en behoeften. Je betaalt deze kosten direct aan Wix, los van mijn eenmalige ontwerptarief. Geen Verbintenis aan Studi Jo Stijl: Je zit niet vast aan een langdurig contract met Studi Jo Stijl. Mijn diensten zijn eenmalig en gericht op het leveren van een volledig functionele en professionele website. Na oplevering kun je er zelf mee aan de slag of ik kan je blijven ondersteunen op een flexibele basis, afhankelijk van jouw wensen. Transparante Kosten: Zowel mijn eenmalige kosten als de terugkerende kosten voor Wix zijn transparant en duidelijk. Dit voorkomt verrassingen en zorgt ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten. Door te kiezen voor mijn diensten en Wix, krijg je het beste van beide werelden: een professioneel ontworpen website zonder de verplichting van een langetermijncontract, en de flexibiliteit en functionaliteit van een bewezen websiteplatform. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou de perfecte website te creëren!
 • Hoe kan ik mij voorbereiden voor de samenwerking zodat jij straks snel aan de slag kan?
  Het is fantastisch dat je je goed wilt voorbereiden zodat we straks snel aan de slag kunnen. Hier zijn een paar stappen die je kunt nemen om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen: 1. Domeinnaam Registratie Heb je al een domeinnaam geregistreerd? Ja? Laat me weten waar je deze hebt geregistreerd. We kunnen je bestaande domeinnaam eenvoudig koppelen aan je nieuwe Wix-website. Voor een Wix-website heb je alleen een domeinnaam nodig en geen extra webhosting. Nee? Geen probleem! Je kunt je domeinnaam ook via Wix registreren, wat het beheer eenvoudiger maakt omdat je alles onder één dak hebt. 2. Huisstijl Voor we beginnen met het ontwerpen van de website, is het belangrijk dat de huisstijl klaar is. Denk hierbij aan: Lettertype voor kopjes/titels Lettertype voor teksten Kleurpalet Foto's Algemene sfeer en uitstraling Heb je nog geen vaste huisstijl dan gaan wij daar mee aan de slag. Geef dat aan bij ons kennismakingsgesprek. 3. Doel van de Website Denk na over het doel van je website: Wat wil je bereiken met je website? Wie is je doelgroep? Welke functionaliteiten heb je nodig? (bijv. webshop, blog, portfolio) 4. Inspiratie Opdoen Bekijk andere websites om inspiratie op te doen. Noteer wat je mooi vindt qua design, structuur en functionaliteiten. Dit helpt om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt. 5. Plan een Inspiratie Sessie Kom je er niet uit of heb je behoefte aan wat extra ideeën? Geen zorgen, we kunnen een inspiratie sessie inplannen. Tijdens deze sessie kunnen we samen brainstormen en je wensen en ideeën verder uitwerken. Door deze stappen te volgen, kunnen we straks snel en efficiënt aan de slag met het ontwerpen van jouw website. Ik kijk ernaar uit om samen een geweldige website te creëren!
 • Schrijf jij ook de teksten voor mijn website?
  Studi Jo Stijl richt zich vooral op het visuele ontwerp van je website op basis van al bestaande teksten en content. Denk je nu, Help! Ik heb geen teksten?! Dan kan ik je helpen richting geven of je koppelen aan een passende tekstschrijver binnen mijn netwerk.
 • Help, ik ervaar een technisch probleem in mijn Wix website! Kan Studi-Jo Stijl deze voor mij oplossen?
  Als je een technisch probleem ervaart op je website dan kan ik uiteraard met je meekijken of ik je kan helpen. Echter ben ik geen programmeur en werk ik niet voor het bedrijf Wix. Wix heeft een hele uitgebreide support afdeling waar je voor heel veel technische problemen gratis hulp kunt krijgen. Dit zit sowieso inbegrepen in je Wix abonnement. Heb je vragen over het vormgeven van je website dan help ik je uiteraard graag. Je kunt je vraag mailen naar info@jojannekestyling.com. Wanneer ik je Wix website heb vormgegeven dan help ik je gratis tot drie maanden na de online publicatie. Na drie maanden reken ik €55,- per uur.

Lieve woorden van tevreden klanten

Renee Schouwenburg 
Copywriter & eindredacteur  Sterkwaardig 

“Begin dit jaar startte ik mijn eigen bedrijf als copywriter. De huisstijl had ik al: een kleurenpalet, lettertypes en visitekaartjes. Maar toen moest er een website komen. Ik ben best handig in Wordpress, maar liep tegen de beperkingen van het format aan. Ook kostte het me uren om uit te vogelen hoe het zat met widgets, slideshows en tekstkolommen.

 

Jojanneke kwam als geroepen. Aan de hand van mijn huisstijl bouwde ze in no time een stijlvolle website. Ze dacht met me mee, maar luisterde ook goed naar mijn wensen. Jojanneke is geen eigenwijze ontwerper die haar zin doorduwt. Integendeel. Ze neemt je suggesties serieus en pakt het maken van een website aan als een proces met een gezamenlijk doel. Nu de website live is kan ik zelf makkelijk aanpassingen doen en content toevoegen.”

Claire Silva
Interieur stylist & founder Studio Soleil

"Ik ben heel erg blij met Jojanneke van Studi(Jo) Stijl. Ze begrijpt je zonder al teveel uitleg en ze neemt echt de tijd voor je. Daarnaast is haar werkwijze erg prettig. En met het resultaat van mijn website ben ik nog elke dag blij!" 

bottom of page