top of page
LET ME UPGRADE YOU

HELP! Heeft jouw Wix website echt een upgrade nodig? Dat kan!

Misschien herken je het wel. Je hebt een bedrijf en een bijpassende website. Maar het voelt niet helemaal ‘lekker’. Er ontbreekt iets. Maar wat dat precies is, weet je zelf ook niet. Er moet voor het mooie iets veranderen, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Je hebt eigenlijk iemand nodig die met een andere blik naar je website kijkt. Paniek, zou je denken.

Of niet! Want ik kan je daar bij helpen.

Een Wix website upgrade

Zo gemakkelijk kan het zijn. Wanneer je al een website of webshop via Wix hebt, is het echt niet altijd nodig om alles compleet om te gooien. Soms heb je gewoon a little bit of magic nodig om je bezoekers om te toveren tot klanten. Dat zit ‘m vaak in de allerkleinste details. En laat ik daar nu nét oog voor hebben.

Zo werkt de Wix website upgrade

Heb je al een Wix website of webshop? Maar heb je behoefte aan een frisse touch? Dan is de Wix website upgrade iets voor jou. Let op: mocht je nog geen compleet ontwerp hebben, of uberhaupt geen Wix website of webshop, lees dan meer over het laten maken van een website of het laten maken van een webshop. Dan beginnen we echt from scratch.

1.
Match call

AnoukSneller.com-111.jpg

Wanneer jij interesse hebt in een upgrade van je Wix website, plannen we eerst een match call in waarin we bespreken waar jij tegen aanloopt of wat jij mist in je huidige website. Samen scrollen we door je website heen waarin ik een globale inschatting maak wat ik voor je kan betekenen. 

Gratis

2.
Tips & Tricks 

AnoukSneller.com-025.jpg

Na de match call ga ik aan de slag met een upgrade voorstel. Omdat niet elke upgrade hetzelfde is kan het zijn dat het voorstel bestaat uit telefonisch advies, waarin ik je tips en tricks mee geef om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Dit scheelt je in de kosten en je hebt het dan zelf in de hand! 

Vanaf €55,- 

3.
Designen & opleveren

AnoukSneller_edited.jpg

Zie jij het niet zitten om zelf aan de slag te gaan, no worries! I got this! Dan maak ik een mooi voorstel. De precieze prijs van je upgrade hangt af van hoeveel je aangepast wil hebben. Dat is dus maatwerk. Wel werk ik vanaf een minimum van €110,-

Vanaf €110,- 

AnoukSneller.com-048.jpg

Vragen? Daar kunnen we wel wat mee

Lieve woorden van tevreden klanten

Renee Schouwenburg 
copywriter & eindredacteur  Sterkwaardig 

“Begin dit jaar startte ik mijn eigen bedrijf als copywriter. De huisstijl had ik al: een kleurenpalet, lettertypes en visitekaartjes. Maar toen moest er een website komen. Ik ben best handig in Wordpress, maar liep tegen de beperkingen van het format aan. Ook kostte het me uren om uit te vogelen hoe het zat met widgets, slideshows en tekstkolommen.

 

Jojanneke kwam als geroepen. Aan de hand van mijn huisstijl bouwde ze in no time een stijlvolle website. Ze dacht met me mee, maar luisterde ook goed naar mijn wensen. Jojanneke is geen eigenwijze ontwerper die haar zin doorduwt. Integendeel. Ze neemt je suggesties serieus en pakt het maken van een website aan als een proces met een gezamenlijk doel. Nu de website live is kan ik zelf makkelijk aanpassingen doen en content toevoegen.”

bottom of page